flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про виклик до суду Кобзар Василя Лазаревича

24 січня 2018, 13:56

ПОВІСТКА ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ

Справа № 636/3958/17, пров. № 2/636/310/18

 

22 січня 2018 року                                                                                          м. Чугуїв

 

В провадження Чугуївського міського суду Харківської області  надійшла позовна заява  Кобзар Олександра Васильовича до Кобзар Василя Лазаревича, Кобзар Дмитра Васильовича, третя особа: відділ реєстрації місця проживання особи Чугуївської міської ради Харківської області, про визнання осіб  такими, що втратили право користування житловим приміщенням.

Із інформації, наявної в матеріалах справи вбачається, що відповідач у справі -  Кобзар Василь Лазаревич, зареєстрований за адресою: Харківська область, м. Чугуїв, вул. Підгірна, буд .23, однак судових повісток за вказаною адресою не отримує.

Відповідно до ч. 11 ст. 128 Цивільного процесуального кодексу України  відповідач, третя особа, свідок зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи роботи якого невідоме, викликається до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

 

Враховуючи вищевикладене, Чугуївський міський суд Харківської області викликає  відповідача по справі за вищевказаним позовом – Кобзар Василя Лазаревича в судове засідання, призначене на 12 березня 2018 року о 09 год. 00 хв. в приміщенні Чугуївського міського суду Харківської області (Харківська область, м. Чугуїв, пл. Соборна, 2)

 

Одночасно повідомляємо, що згідно ч. 1 ст. 280 Цивільного процесуального кодексу України суд може ухвалити заочне рішення на підставі наявних  у справі доказів за одночасного існування таких умов: 1) відповідач належним чином повідомлений про дату, час та місце судового засідання; 2) відповідач не з’явився в судове засідання без поважних причин або без повідомлення причин; 3) відповідач не подав відзив; 4) позивач не заперечує проти такого вирішення справи.

 

 

       Суддя Чугуївського міського суду

           Харківської області                                                                                  О.С. Ковригін