flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про виклик до суду Рибіної Ірини Володимирівни

24 січня 2018, 13:54

ПОВІСТКА ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ

Справа № 636/3566/17, пров. № 2/636/241/18

 

22 січня 2018 року                                                                                          м. Чугуїв

 

В провадження Чугуївського міського суду Харківської області  надійшла позовна заява  Борко Бориса Петровича до Литвиненко Ігоря Васильовича, третя особа: Рибіна Ірина Володимирівна про визнання договору доручення удаваним та визнання права власності.

Із інформації, наявної в матеріалах справи вбачається, що третя особа у справі -  Рибіна Ірина Володимирівна, проживає за адресою: м. Харків, пров. Зерновий, 6/6, кв. 204,  однак судових повісток за вказаною адресою не отримує.

Відповідно до ч. 11 ст. 128 Цивільного процесуального кодексу України  відповідач, третя особа, свідок зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи роботи якого невідоме, викликається до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

 

Враховуючи вищевикладене, Чугуївський міський суд Харківської області викликає  третю особу по справі за вищевказаним позовом – Рибіну Ірину Володимирівну в судове засідання, призначене на 19 березня 2018 року о 09 год. 00 хв. в приміщенні Чугуївського міського суду Харківської області (Харківська область, м. Чугуїв, пл. Соборна, 2)

 

 

 

       Суддя Чугуївського міського суду

           Харківської області                                                                                  О.С. Ковригін