flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про виклик до суду Онищенко Надії Володимирівни

25 травня 2021, 15:13

№ 636/1558/20 (2/636/14/21) від 25.05.2021 року

                                                                                            

                                                                                  Онищенко Надія Володимирівна

 

                                                                                  зареєстрована за адресою:

                                                                                  Качинське шосе, 134

                                                                                  м. Севастополь.

 

В провадженні судді Чугуївського міського суду Харківської області Гуменного З.І. знаходиться цивільна справа № 636/1558/20 за позовом Куликової Лідії Пантеліївни до Онищенко Надії Володимирівни, Онищенко Таїсії Анатоліївни, Есхарівської селищної ради про визнання частково недійсним та скасування свідоцтва про право власності на квартиру та визнання права власності на квартиру, в якому просила суд визнати частково недійсним свідоцтво про право власності на квартиру № 2, яка розташована за адресою: вул. Перемоги, буд. 2, смт. Есхар, Чугуївського району Харківської області, серії САВ № 554821, виданого органом приватизації житла ДП «Житловик» Кочетоцькго ДВУЖКГ 21.08.2007 року, в частині надання Оніщенку Д.В. у приватну спільну власність ½ частини даної квартири; скасувати вищевказане свідоцтво про право власності; скасувати в реєстрі прав власності на нерухоме майно запис про реєстрацію права власності на квартиру № 2, яка розташована за адресою: вул. Перемоги, буд. 2, смт. Есхар, Чугуївського району Харківської області; визнати за Куликовою Л.П. право власності на вищевказану квартиру..

Онищенко Надію Володимирівну як відповідача суд викликає у судове засідання, яке відбудеться о 16.00 годині 26 липня 2021 року в приміщенні Чугуївського міського суду Харківської області під головуванням судді Гуменного З.І. за адресою: Харківська область, м. Чугуїв, площа Соборна, 2, зал судових засідань № 2, в яке в разі необхідності можливо подати всі раніше неподані докази.

У разі Вашої неявки в судове засідання Ви зобов’язані повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута за Вашої відсутності.

Одночасно повідомляємо, що для отримання копії позовної заяви з доданими до неї документами,  а також ухвали про призначення справи до судового розгляду від 17.03.2020 року Вам необхідно направити на електронну адресу суду inbox@cg.hr.court.gov.ua заяву про отримання копії матеріалів в електронному вигляді та електронну адресу поштової скриньки для направлення матеріалів.

 

 

 

Секретар:                                                                                                    К.Р.Шикова