flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про ухвалення заочного рішення стосовно Артьоменка Олександра Анатолійовича

20 липня 2018, 09:54

№ 636/1746/18/№2/636/1218/18 від 17.07.2018 року

                                                                                       Артьоменку Олександру Анатолійовичу

 

17 липня  2018 року Чугуївським міським судом Харківської області ухвалено заочне рішення по цивільній справі за позовом Артьоменко Наталії Георгіївни до Артьоменка Олександра Анатолійовича про збільшення розміру аліментів на утримання малолітньої дитини, яким позовні вимоги задоволено частково та збільшено розмір аліментів, що стягуються з Артьоменка О.А. на утримання сина Дениса, 04.05.2005 р.н., до ¼ частини всіх видів доходу щомісяця, але не менше 50% прожиткового мінімуму для дитини віком від 6 до 18 років, до досягнення дитиною повноліття.

Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача, поданою протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.

Ухвалою Чугуївського міського суду Харківської області від 17.07.2018 року внесено виправлення в заочне рішення та стягнуто з Артьоменка О.А. на користь Артьоменко Н.Г. сплачений при подачі позову судовий збір у розмірі 704,80 грн.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до апеляційного суду Харківської області в 15-денний строк з дня її проголошення безпосередньо до суду апеляційної інстанції. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні скарги можуть бути подані до або через Чугуївський міський суд Харківської області.

 

Суддя:                                                                                               С.А. Оболєнська