flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про ухвалення заочного рішення щодо Євдошенко Миколи Ігоровича

25 березня 2024, 16:38

№ 636/ 6315  /24  н/п 2/636/ 435 /24     від  21. 03.2024 року

 

                                                                                              Євдошенко Микола Ігорович

                                                                                              вул . Верхня, 28  м. Вовчанськ

 

20 березня  2024 року Чугуївським міським судом Харківської області постановлена ухвала про закриття провадження у справі та стягнення судового збору  по цивільній справі за позовом АТ КБ  « Приват Банк» до    Євдошенко Миколи Ігоровича   про  стягнення заборгованості.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її підписання до Харківського апеляційного суду через Чугуївський міський суд Харківської області. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена в день її підписання має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому ухвали суду. Строк на апеляційне оскарження може бути поновлений також в разі пропуску з інших поважних причин.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано . У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

 

Суддя:                                                                                            О.О.Золотоверха