flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про постановлення ухвали по заяві ТОВ « Дебт Форс», заінтересовані особи: ТОВ « Вердикт Капітал», Триньова Жанна Ігорівна про заміну сторони у виконавчому провадженні, шляхом зміни стягувача його правонаступником

24 січня 2024, 16:13

№    636/6633   /23    н/п  6 / 636/  48  /24     від    23 .01 .2024 року

                                                                                      

                                                                                                  Триньова Жанна Ігорівна

                                                                                                  вул. Горького, 24  м. Вовчанськ

 

 

             22  січня    2024 року Чугуївським міським судом Харківської області  постановлено ухвалу   по заяві  ТОВ « Дебт Форс» , заінтересовані особи: ТОВ « Вердикт Капітал», Триньова Жанна Ігорівна ,  приватний виконавець Кудряшов Дмитро Вячеславович, ТОВ Кампсіс Фінанс»  про заміну сторони у виконавчому провадженні, шляхом зміни стягувача його правонаступником.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення безпосередньо до суду апеляційної інстанції. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складання повного судового рішення.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

 

Суддя:                                                                                               О.О. Золотоверха